ONLINE INTERIOR DESIGN

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

Recomandari Produse

Covorul Eko Hali - Punctul Central al Amenajarii

Covorul Eko Hali - Punctul Central al Amenajarii

O amenajare poate fi numita completa doar in momentul in care identifici punctul central sau pata de culoare a camerei, locul acela care iti fura privirea si care leaga intr-un intreg multiple piese de decor dintr-o incapere. Daca ai ajuns in punctul in care desi consideri ca amenajarea este completa acesteia ii lipseste ceva, atunci o asemenea piesa te poate salva.

Lenjeria de Pat Ranforce - Vei Dormi cat o Pisica

Lenjeria de Pat Ranforce - Vei Dormi cat o Pisica

Lenjeria de pat Ranforce Liana Grey inspira pe langa confort, un dinamism cu care te va cuceri datorita imprimeului pisicutelor jucause. In completarea caracteristicilor estetice aceasta lenjerie vine si cu un material din bumbac 100% Ranforce, material ce ofera o rezistenta mai mare la uzura si face ca intretinerea sa sa fie o joaca de copil.

Pantofarul Lewis - Eleganta din Holul de la Intrare

Pantofarul Lewis - Eleganta din Holul de la Intrare

Pantofarul Lewis are multiple functii practice integrand doua compartimente generoase, distribuite pe cate doua randuri unde va puteti depozita incaltamintea dar si doua sertare special concepute pentru maruntisuri, sertare ce pot fi prevazute contra cost cu sisteme de sina cu amortizor. Varietatea gamei de finisaje include: ceruit, antichizat, multicolor, periat si puteti opta chiar si pentru o vopsea diferita a usilor fata de cadrul exterior. Paleta de culori este extrem de generoasa dat fiind ca vorbim despre un pantofar iar aceasta varietate il promoveaza in topul produselor din gama sa.

Mobilier Exterior Mojito - Cuibul Cafelei de Dimineata

Mobilier Exterior Mojito - Cuibul Cafelei de Dimineata

Setul de 5 piese Mojito este construit din materiale precum aluminiu, PVC, sticla, poliester si umplutura din spuma acesta combina confortul cu functionalitatea intr-un mod unic. Designul sau simplu dar elegant in nuante de alb genereaza buna dispozitie si rasfat. Masa cu diametrul de 70 de centimetri ofera suficient spatiu pentru patru cesti de cafea si beneficiaza si de o zona pentru depozitare sub blat. Foaia din sticla care acopera blatul masutei aduce un plus de eleganta si face ca intretinerea ei sa fie mai eficienta.

Canapeaua Martina - Refugiul Finalului de Zi

Canapeaua Martina - Refugiul Finalului de Zi

Sunt multe criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o canapea. Trebuie sa fie confortabila, aspect estetic placut, ergonomica si eventual cat mai incapatoare. Aceasta trebuie sa aibe capacitatea de a sustine cat mai multe persoane neafectand insa confortul utilizatorilor.

Draperia Midnight Blue - Rafinament Floral

Draperia Midnight Blue - Rafinament Floral

Alegerea draperiilor poate fi un proces solicitant in special datorita varietaii mari de tesaturi, culori sau modele. O draperie poate fi aleasa in functie de ceea ce o inconjoara sau poate sa fie folosita ca reper pentru a adauga restul obiectelor dintr-o amenajare

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG