DESIGN INTERIOR CONSTANȚA

AMENAJĂRI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE ȘI HOTELURI

Lucrăm și online, oriunde in țară!

Termene si Conditii

1. Informatii despre site

Site-ul web Case3D.ro este administrat de CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. cu sediul social in Loc. Navodari, Jud. Constanta. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J13/1680/2021, CUI 44301641.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului Case3D.ro cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a fi contactat din partea CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L.. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale Case3D.ro.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe Case3D.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@case3d.ro

4. Limitare raspundere

Site-ul Case3D.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului Case3D.ro, in totalitate sau partial.

5. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti contacta in orice moment Responsabilul Case3D.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- e-mail la adresa: office@case3d.ro

Încă nu ești convins?