PROIECTE DESIGN INTERIOR

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

Proiecte Case 3D Interior Design

Design Interior - Apartament 3 Camere Constanta

Proiectul de amenajare interioara al apartamentului se remarca printr-o paleta neutra de culori diafane, dar si prin imbinarea de elemente clasice regasite in piesele de mobilier, profile decorative si corpuri de iluminat. Optimizarea spatiului prin compartimentari bine realizate face ca apartamentul sa puncteze masiv atat la capitolul estetic cat si la cel de functionalitate.

Design Interior - Casa P+1 Tulcea

Proiect de design interior pentru o Casa P+1 din Tulcea. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri si casa scarii, living cu zona de luat masa, 3 bai, 3 dormitoare, bucatarie open space, camera de jocuri, dressing si spalatorie.

Design Interior - Apartament 2 Camere Constanta

Un proiect de design interior pentru un apartament cu 2 camere din Constanta. Proiectul de amenajare interioara al apartamentului se remarca prin optimizarea spatiului, compartimentari bine realizate, utilitate dar si printr-un aspect estetic placut, totul intr-un buget restrans.

Design Interior Constanta - Apartament 3 Camere

O amenajare moderna pentru un apartament cu 3 camere din Constanta. La solicitarea beneficiarului am utilizat preponderent nuante de gri si negru, incalzite pe alocuri prin pete de culoare si lemn natur.

Design Interior - Garsoniera Constanta

Un proiect de design interior pentru o garsoniera din Constanta. Proiectul de amenajare interioara a garsonierei s-a concentrat pe optimizarea spatiului prin compartimentari bine realizate oferind spatiului atat utilitate, cat si un aspect estetic placut, totul intr-un buget restrans.

Design Interior - Casa Tunari

Casa P+1E+M din comuna Tunari, judetul Ilfov este eficienta energetic, cuprinde panouri solare, sisteme de recuperare caldura, ventilatie si incalzire cu panouri radiante in tavane. Proiectul de amenajare interioara 3D al acestei locuinte este compus din parter si etaj.

Design Interior - Casa P+1 Arad

Proiect de design interior pentru o Casa P+1 din Arad. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri si casa scarii, living cu zona de luat masa, dormitor fata, dormitor matrimonial, dressing, birou, baie matrimoniala, baie etaj, baie parter si bucatarie.

Design Interior Apartament cu 3 Camere in Constanta

Amenajarea interioara pentru apartamentul cu 3 camere din Constanta a fost realizata prin imbinarea elementelor inspirate din natura precum lemnul si piatra. Nuantele neutre de gri si alb prezente in amenajare au fost contrastate si puse in echilibru prin accentele de culoare precum portocaliu sau verde.

Design Interior - Casa Galati

Proiect de design interior pentru o Casa Parter din Galati. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru hol, living, dormitor oaspeti, dormitor matrimonial, baie, bucatarie, terasa si camera tehnica.

Design Interior - Bucatarie Living si Dormitor - Casa Arad

Proiect de design interior pentru o Casa din Arad. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru living, zona de luat masa, bucatarie si dormitor matrimonial.

Design Interior - Bucatarie si Living - Casa Chiajna

Proiect de design interior pentru o Casa din Chiajna. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru living, zona de luat masa si bucatarie.

Proiect de Design Interior Baie - Casa Simeria

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Etaj din Simeria. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru baie.

Design Interior - Casa Navodari P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri, living, bucatarie, bai, dormitoare si dressing.

Design Exterior - Casa Navodari P+M

Proiect de design exterior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al fatadei casei este realizat cu profile decorative de la Elegance Decor si NMC Design.

Design Interior - Apartament 2 Camere in Constanta

Proiect de design interior pentru apartament din Constanta compus din 2 camere. Acest proiect va fi compus din proiectare 3D si amenajare pentru living, bucatarie, hol, baie si dormitor.

Design Interior Birou Individual - Casa Constanta

In contextul pandemiei cauzate de coronavirus tot mai multi dintre noi suntem nevoiti sa ne mutam biroul acasa. Aceasta amenajare a fost conceputa pentru a-i deservi unei persoane pasionate de fotografie si electronica.

Design Interior - Casa Cumpana P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Cumpana Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru hol, living, si casa scarii.

Design Interior - Apartament 2 Camere in Cluj Napoca

Proiect de design interior pentru apartament din Cluj Napoca compus din 2 camere. Acest apartament cuprinde proiectare 3d si amenajare pentru living, bucatarie, holuri, baie si dormitor.

Design Interior - Apartament 3 Camere Bucuresti

Proiect de design interior pentru apartament din Bucuresti compus din 3 camere si doua bai. Acest apartament cuprinde proiectare 3d si amenajare pentru living, bucatarie, hol, baie, dormitor baiat, dormitor matrimonial, dressing matrimonial, baie matrimoniala si terasa.

Design Exterior - Metamorphosis House Chile

Casa Metamorphosis aflata pe malul oceanului Pacific in Casablanca, Chile a fost restaurata de arhitectii Jose Ulloa Davet si Delphine Ding. Bijuteria arhitecturala creata de acesti arhitecti ne-a provocat sa incercam o reinterpretarea a acesteia si sa o pozitionam in mijlocul unei zone forestiere. Acestea sunt randarile 3D pe care le-am obtinut.

Design Exterior - Restaurare Fatada Benzinaria Celsy Ovidiu

Proiect de design exterior pentru restaurarea fatadei benzinariei Celsy din Ovidiu, judetul Constanta. In proiect am expus etapizat variantele in ordinea in care acestea au fost propuse. Am folosit diferite colectii de ceramica de la producatorul italian - Italgraniti.

Design Interior - Personalizare Perete Birou de Intalniri - Dechuang Romania

Biroul de intalniri din Mangalia al celor de la Dechuang Romania necesita personalizarea cu logo-ul companiei a unui perete. Am primit din partea clientului poze cu spatiul initial dupa care am construit o scena 3D si am propus printr-o previzulaizare branduirea acelei zone.

Design Interior - Living Casa Navodari P+M

Proiect de design interior pentru un living dintr-o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri, living, bucatarie, bai, dormitoare si dressing.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG