PROIECTE DESIGN INTERIOR

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURATE SI HOTELURI

Proiecte Case 3D

Design Interior - Casa Cumpana P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Cumpana Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru hol, living, si casa scarii.

Design Interior - Apartament 2 Camere in Cluj Napoca

Proiect de design interior pentru apartament din Cluj Napoca compus din 2 camere. Acest apartament cuprinde proiectare 3d si amenajare pentru living, bucatarie, holuri, baie si dormitor.

Design Interior - Casa Navodari P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri, living, bucatarie, bai, dormitoare si dressing.

Design Exterior - Casa Navodari P+M

Proiect de design exterior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al fatadei casei este realizat cu profile decorative de la Elegance Decor si NMC Design.

Design Interior - Apartament 3 Camere Bucuresti

Proiect de design interior pentru apartament din Bucuresti compus din 3 camere si doua bai. Acest apartament cuprinde proiectare 3d si amenajare pentru living, bucatarie, hol, baie, dormitor baiat, dormitor matrimonial, dressing matrimonial, baie matrimoniala si terasa.

Design Exterior - Metamorphosis House Chile

Casa Metamorphosis aflata pe malul oceanului Pacific in Casablanca, Chile a fost restaurata de arhitectii Jose Ulloa Davet si Delphine Ding. Bijuteria arhitecturala creata de acesti arhitecti ne-a provocat sa incercam o reinterpretarea a acesteia si sa o pozitionam in mijlocul unei zone forestiere. Acestea sunt randarile 3D pe care le-am obtinut.

Design Exterior - Restaurare Fatada Benzinaria Celsy Ovidiu

Proiect de design exterior pentru restaurarea fatadei benzinariei Celsy din Ovidiu, judetul Constanta. In proiect am expus etapizat variantele in ordinea in care acestea au fost propuse. Am folosit diferite colectii de ceramica de la producatorul italian - Italgraniti.

Design Interior - Personalizare Perete Birou de Intalniri - Dechuang Romania

Biroul de intalniri din Mangalia al celor de la Dechuang Romania necesita personalizarea cu logo-ul companiei a unui perete. Am primit din partea clientului poze cu spatiul initial dupa care am construit o scena 3D si am propus printr-o previzulaizare branduirea acelei zone.

Design Interior - Living Casa Navodari P+M

Proiect de design interior pentru un living dintr-o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri, living, bucatarie, bai, dormitoare si dressing.

Mobilier la Comanda - Insula Sevda

Proiect pentru mobilier la comanda a unor corpuri de mobilier dintr-o insula de mall - Sevda Jewelry.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG