SERVICII DESIGN INTERIOR

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

Ati Construit sau Achizitionat

o locuinta noua si vreti sa o amenajati. Aveti un apartament sau o casa pentru care ati dori un proiect de reamenajare? Noi suntem aici pentru a va ajuta sa construiti o casa de vis!

Aveti un Spatiu Comercial

pe care vreti sa-l transformati intr-o locatie in care clientii sau angajatii sa poata reveni cu placere, sa aibe un design unic si placut dar sa fie in acelasi timp si functional.

Aveti Nevoie de Schite si Planuri

Electricianul va solicita pozitiile prizelor, intrerupatoarelor sau a corpurilor de iluminat? Echipa de instalatori va cere o schita pentru amplasarea bateriei de dus sau a cazii? Aveti nevoie de dimensiuni pentru a trage apa sau tevile de scurgere in zona in care va fi wc-ul, chiuveta sau bideul?

Noi va putem oferi schite pentru toate acestea plus schite de constructii scafe din rigips, montaje de gresie sau faianta, schite pentru lavabil, tapet, tencuiala decorativa, panouri 3D sau orice alte finisaje propuse pentru pereti.

Noi va putem oferi schite pentru toate acestea plus schite de constructii scafe din rigips, montaje de gresie sau faianta, schite pentru lavabil, tapet, tencuiala decorativa, panouri 3D sau orice alte finisaje propuse pentru pereti.

Contrar asteptarii unei parti considerabile dintre clientii nostri, toate aceste schite pot fi realizate abia dupa ce proiectul de amenajare interioara 3D este finalizat si aprobat.

Toate aceste schite (electric, sanitar, gips carton, montaj ceramica, finisaje pereti, etc.) depind intr-o masura foarte mare de proiectul 3D si de aceea este recomandat sa consultati din timp o firma specializata astfel incat sa nu blocati echipa de constructii in santier din lipsa acestor informatii foarte importante.

Sunteti Dezvoltator Imobiliar

si vreti o prezentare profesionala a ceea ce urmeaza sa construiti inca din faza de proiect? Un proiect de amenajare exterioara si/sau interioara si un set de randari 3D v-ar spori sansele de a vinde imobilul in stadiul actual?

Vreti o Confirmare Vizuala?

Stiti cam ce v-ati dori insa un proiect de design 3D v-ar putea confirma si imbunatatii deciziile in privinta aspectului si al utilitatii spatiului ce urmeaza a fi amenajat.

Cautati Solutii pentru Mobilier la Comanda?

Aveti o bucatarie deja amenajata si doriti un proiect de mobilier la comanda? Nimic mai simplu. Ne trimiteti cateva poze si masuratori cu spatiul disponibil sau venim noi sa ni le luam, discutam cateva aspecte legate despre compartimentarea si utilitatea mobilierului iar apoi va oferim simulari 3D cu mobila asezata in spatiul dumneavoastra. Incercam multiple finisaje pana cand totul va arata perfect iar mai apoi va vom furniza schite orientative pentru realizarea acesteia la orice producator doriti dumneavoastra. Schitele furnizate nu pot fi considerate de executie, acestea fiind responsabilitatea companiei care va executa mobilierul.

Acelasi principiu se aplica pentru orice tip de mobilier la comanda fie el dormitor, living, dressing sau bucatarie.

Lucram si Online

Fie nu aveti timp, fie o distanta considerabila ne desparte, noi vom trata lucrurile ca si cand ati fi langa noi. Proiectele “la distanta“ fac parte din oferta noastra iar din punct de vedere financiar acestea sunt chiar mai accesibile. Datorita lipsei deplasarilor si timpului mai mare alocat lucrului efectiv, serviciul “la distanta“ este considerat mai eficient in conditiile in care avem toate informatiile si feedback-ul in scris.

In acest tip de proiecte responsabilitatea masuratorilor ii revine exclusiv beneficiarului. Case 3D nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori sau neconcordante privind informatiile primite din partea beneficiarului.

Noi Suntem Solutia Dumneavoastra

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti planurile sau niste masuratori impreuna cu cateva cuvinte legate despre proiectul dumneavoastra iar noi revenim in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata.

La solicitare va putem vizita gratuit la locatie in cazul in care aceasta se incadreaza intr-o raza de 50 km departare de municipiul Constanta.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG