Aplica Maytoni Trame - Un Mare Plus de Eleganta

Ti-ai reamenajat lucuinta insa simti ca lipseste ceva? Poate un covor colorat, o draperie, poate niste pernute decorative, sau poate luminile? De multe ori nu realizam ce lipseste dintr-o amenajare pana nu ne punem aceste intrebari. 

Intregul aspect al unei incaperi poate fi schimbat folosind decoratiunile potrivite la locul potrivit. Rolul corpului de iluminat este acela de a genera; pai.. lumina. Daca acesta emana lumina intr-un mod deosebit si pe deasupra mai si exceleaza la capitolul aspect si finisaje atunci este evident ca trebuie sa-l punem pe perete.

Aplica Trame de la producatorul Maytoni se evidentiaza la toate capitolele mentionate mai sus si este un plus decorativ care-ti va elimina monotonia de pe pereti prin formele-i geometrice deosebite. Este construit din metal ceea ce-i confera o rezistenta superioara si o senzatie placuta si racoroasa la atingere. Difuzorul luminii este dintr-o sticla ce pluseaza la capitolul eleganta. 

Desi are un LED de doar 3W care genereaza 150 lumen avantajul acestei aplice este faptul ca alimentarea se face la un voltaj de 230V, ceea ce exclude necesitatea unui transfomator suplimentar, ca in cazul altor corpuri de iluminat asemanatoare.

Noi l-am folosit si il recomandam cu toata increderea!