Set 6 Cani Pentru Cafea - Eleganta de Portelan, Rezistenta din Bambus

Preocuparea mondiala pentru mediul inconjurator nu putea fi ocolita de mesterii turci ai brandului Bambum asa ca acestia ne ofera o alternativa sanatoasa, durabila si de cea mai buna calitate pentru servitul ceaiului sau al cafelei.

Acestia au creat suporturi pentru cani din bambus, acel material rezistent, usor, antibacterian dar mai presus de toate, ecologic. Stiati ca bambusul, spre deosebire de stejar ajunge la maturitate de 10 ori mai rapid? Daca stejarul are nevoie de 50 de ani pentru a ajunge la maturitate, bambusul necesita doar 5 ani. Asadar producatorul s-a gandit sa usureze povara asupra naturii privind taierile masive ale copacilor dand bambusului o intrebuintare utila sub forma unor ustensile de bucatarie deosebite.

Pentru a face o impresie grozava musafirilor la masa va recomandam setul de 6 cani din portelan cu suport din bambus. Unicitatea suportului si povestea acestuia vor oferi o figura de zile mari iar insertiile aurii dantelate prezente pe cani creaza inevitabil o placere estetica de necontestat.

Intretinerea optima a acestui suport din bambus se va face cu o carpa umeda sau prin spalare manuala, folosirea unei masini de spalat vase putand sa-i afecteze aspectul si rezistenta.