Chiuveta de Bucatarie Teka Menorca - Definitia Calitatii

Alegerea unei chiuvete pentru bucatarie depinde de o multitudine de criterii. Spatiul pe care il avem disponibil pentru aceasta, tipul de montaj, materialul din care este produsa, culoarea si forma sa sunt printre cele mai importante dintre acestea.

Pentru ca reprezinta o investitie pe termen lung, noi va recomandam sa achizitionati una dintre cele mai bune si calitative chiuvete existente pe piata chiar daca aceasta inseamna si o investitie mai consistenta. Calitatea, aspectul si rezistenta vor face ca aceasta investitie sa se amortizeze in timp.

Unul dintre cei mai mari producatori de chiuvete este grupul industrial european Teka, grup care a fost fondat in Germania in anul 1924. Ei ne ofera Menorca, chiuveta fara picurator, produsa din Tegranit, o combinatie moderna de granit 80% amestecat cu rasini dure 15% si pigmenti 5%. Dimensiunile sale reduse ne ofera o generozitate uimitoare privind capacitatea, 570 milimetri latime din care 513 reprezinta cuva efectiva iar lungimea este de 510 milimetri din care beneficiem de 358 milimetri pentru cuva iar adancimea sa este de 180 milimetri.

Proprietatile Tegranitului ne ofera rezistenta la temperaturi ridicate pana la 280 grade C, rezistenta la produsele de curatare care au in componenta lor acizi, rezistenta la socuri termice, rezistenta la zgarieturi, impact si este foarte usor de curatat.

Chiuveta Menorca vine intr-o varietate de culori, alb, topaz, negru, gri, bej nisip, antracit, safir, verde smarald si altele. Aceasta beneficiaza si de sistemul pop-ul, sistem ce permite inchiderea sau deschiderea sitei de scurgere fara a intra in contact direct cu continutul cuvei. Suplimentar are si sistemul antifonic care poate absorbi zgomotul produs de curgerea apei si sistemul de preaplin care datorita formei sale rotunde are o capacitate mai mare de absorbtie a apei decat chiuvetele cu forma patrata sau rectangulara.