Mobilier Exterior Mojito - Cuibul Cafelei de Dimineata

Mobilier Exterior Mojito - Cuibul Cafelei de Dimineata

Din cauza stilului de viata agitat si plin de atributii zilnice, majoritatea dintre noi, in primele momente ale zilei avem gandul catre rasfatul diminetii, energizanta cafea. Fie ca beneficiezi de o terasa spatioasa, o gradina plina cu verdeata sau un balcon intr-un bloc oarecare, refugiul catre un loc intim sau in natura ne face sa ne destresam fie si pentru cateva momente inainte de o noua zi. Acest cuibusor relaxant trebuie sa fie comod atat pentru noi, cat si pentru intreaga familie sau prietenii alaturi de care iti poti incepe ziua. 

Setul de 5 piese Mojito este perfect pentru crearea acestei oaze. Construit din materiale precum aluminiu, PVC, sticla, poliester si umplutura din spuma acesta combina confortul cu functionalitatea intr-un mod unic. Designul sau simplu dar elegant in nuante de alb genereaza buna dispozitie si rasfat.

Masa cu diametrul de 70 de centimetri ofera suficient spatiu pentru patru cesti de cafea si beneficiaza si de o zona pentru depozitare sub blat. Foaia din sticla care acopera blatul masutei aduce un plus de eleganta si face ca intretinerea ei sa fie mai eficienta. Pernutele de sezut ale celor 4 scaune adauga nivelului de confort al acestora iar curatarea lor se poate face profesional.

Un aspect important mentionat de catre producator este acela de a evita expunerea prelungita la razele directe ale soarelui sau intemperii.

Accesari: 626
WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG