Covorul Play Lego - Fundatia Jocului

Covorul Play Lego - Fundatia Jocului

Sanatatea copiilor este prioritatea numarul unu a oricarui parinte. Cand se ajunge la capitolul finisaje pentru podeaua din camera acestora decizia este greu de luat. Principalul inamic este transferul termic. Este stiut ca ceramica este mai „rece” decat pachetul. Am pus ghilimelele pentru ca defapt atata timp cat cele doua tipuri de material sunt in acelasi mediu ambiental, ele vor avea aceeasi temperatura.

 Senzatia de „mai rece” oferita de ceramica este datorat transferului termic superior pe care aceasta il are fata de parchet sau lemn. Practic gresia iti „fura” mai repede caldura din picioare iar asta iti da aceasta senzatie de racoare.

Fie ca optati pentru gresie sau parchet, camera copiilor necesita un strat superior de protectie termica iar acesta nu poate fi oferit intr-un mod mai rapid si estetic de altceva decat de covor. Datorita designului sau ce imita piesele lego si culorilor sale accentuate, covorul Play indeamna la joaca chiar si cele mai morocanoase si ursuze persoane. 

Dimensiunile generoase 120x170 centimetri, compozitia 100% polipropilena si lungimea de 8 milimetri a firelor fac din covorul Play optiunea potrivita pentru camera copilului dumneavoastra.

Accesari: 1388
WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG