Fototapetul Little Traveller - Oaza de Culoare din Camera Copilului

Daca sunteti in cautarea unui fototapet pentru camera celui mic care sa inspire veselie, dinamism si sa va simtiti intr-o continua vacanta montana doar privindu-l, trebuie neaparat sa luati in considerare Little Traveller! 

Acest produs fabricat in Germania este extrem de rezistent la socurile mecanice si are factor de protectie UV fapt ce il va face sa reziste indiferent daca este aplicat pe un perete care este expus la razele solare.

Rezolutia de printare este una foarte ridicata ceea ce ii confera un contrast perfect si o intensitate a culorilor cum rar se poate obtine pentru un fototapet. Tehnologia de imprimare nu permite emisii de vapori sau alte mirosuri pe care le puteti regasi in alte produse asadar producatorul ne ofera garantia unui produs 100% sigur in utilizarea acestuia in camera copilului fara a-i afecta sanatatea.

Fototapetul este rezistent la factori de umiditate ridicata, acesta putand fi usor de intretinut folosind doar o carpa umeda fara grija afectarii in vreun fel a modelului imprimat pe acesta. Montajul se poate realiza rapid si usor in doar 60 de minute.

Ce ne-a facut sa-l recomandam este faptul ca desi ofera foarte multe garantii de calitate si are specificatii peste media pietei, pretul se incadreaza in gama produselor low-end. Varietatea dimensiunilor in care se poate achizitiona acest fototapet acopera necesitatea oricarui spatiu iar faptul ca aveti un termen de 30 de zile in care il puteti returna gratuit va garanteaza achizitia unui produs ce promite a fi excelent fara riscuri.

Aspectul sau energic, materialul din care este fabricat si proprietatile sale ne obliga sa includem in serviciile noastre si sa il propunem intr-o amenajare viitoare pentru camera copilului.