Robinetul Electric Delimano - Apa Calda Instant

Cu siguranta multi dintre voi cunoasteti deja produsul si functionalitatile lui asadar n-o sa incercam noi sa inventam apa calda. O sa lasam robinetul electric Delimano sa o faca! Tot mai multe sisteme centralizate de incalzire in marile orase sunt in prag de colaps si tot mai multi romani isi instaleaza centrale termice proprii. Sunt insa si zone neacoperite de reteaua de distributie a gazelor naturale sau persoane care nu au posibilitatile materiale pentru a face o asemenea investitie.

Preturile din ce in ce mai ridicate pentru gigacalorie practicate de aceste sisteme in incercarea disperata de a se mentine functionale ii fac pe tot mai multi dintre noi sa ia decizia debransarii din sistem si cautarii unor solutii rapide si cat mai putin costisitoare.

Exista varianta folosirii unui boiler electric pentru incalzirea apei calde menajere care sa acopere necesitatea unui dus sau a unei bai fierbinti. Pentru spalatul vaselor in bucatarie insa, a investi intr-un asemenea dispozitiv poate fi o decizie nu tocmai inspirata datorita costurilor de mentinere a acestei ape calde.

Cel mai practic si rapid mod de a avea apa calda pentru spalat vasele intr-o bucatarie sau in alte spatii in care aveti nevoie poate fi robinetul electric Delimano. Acesta incalzeste apa pana la 60 de grade si dispune de un led pentru a va atentiona atunci cand aceasta este gata pentru folosire. Robinetul are un aspect placut, cu finisaje rotunjite iar materialul este din plastic alb cu insertii metalice.

Un alt beneficiu fata de un boiler electric clasic este dat de faptul ca robinetul electric delimano nu necesita acumularea apei in sisteme de tubulatura de mari dimensiuni, fapt ce se reflecta in economisirea apei si incalzirea acesteia instant.