Masute Auxiliare Actona Sunmoon

Masutele auxiliare Sunmoon sunt o creatie a grupului danez Actona, unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier din Europa, cu peste 35 de ani experienta in domeniu. Cei de la Actona ne incanta cu piese de mobilier adaptate stilului scandinav, piese durabile, functionale si accesibile ca pret, dar si cu un aspect modern si placut. 

Setul de masute auxiliare Actona Sunmoon aduce un aer proaspat si modern in livingul dumneavoastra, tema astrelor ceresti avand mereu un mare impact in design. Masutele SunMoon se vor potrivi intr-un decor cu un vibe boem dar si intr-un proiect de amenajare modern. 

Baza este alcatuita din bare metalice de culoare neagra, potrivite stilului minimalist, iar blatul este din sticla neagra, material ce intregeste intotdeauna o camera de zi eleganta

Nu trebuie sa va faceti griji privind intretinerea acestei masute deloc pretentioase! Atat timp cat vor sta intr-un loc lipsit de umezeala, o simpla carpa moale si un spray pentru geamuri vor fi suficiente pentru curatare. 

Va garantam calitatea acestui produs conceput inteligent care completeaza orice interior, fiind potrivit unei game largi de stiluri in amenajare!