Cuptor Electric Retro - Franke CF 55 M GF Graphite

Amenajarea unei bucatarii in stilul provence necesita corpuri de mobilier cat mai rustice. Corpuri suspendate cu usi din sticla sau frezari intr-un stil cat mai clasic, manere cu finisaj antichizat, cornise si plinte peste tot. Inevitabil intr-o asemenea amenajare aparatura din bucatarie trebuie aleasa cu atentie astfel incat aceasta sa fie din acelasi „film”. 

Nu vreti sa investiti intr-un asemenea mobilier iar frigiderul, hota sau cuptorul sa va strice toata imaginea. Cuptorul electric Franke CF 55 M GF Grafite este un cuptor multifunctional cu element de incalzire inelar, are un design retro original asa ca incadrarea sa in stilul provence este floare la ureche. 

Folosind rezistentele traditionale, acesta beneficiaza de o coacere ventilata ce favorizeaza aerului cald sa circule si garanteaza o coacere uniforma si rapida atat deasupra cat si dedesubt. Ofera optiunea de coacere statica pentru prepararea mulor retete traditionale italienesti, fara utilizarea ventilatorului.

Rumenirea perfecta a unor bucati din carne de pasare poate fi usor de indeplinit datorita functiei de grill ventilat. O pizza buna poate fi usor de copt datorita caldurii dinspre partea inferioara a cuptorului in functia special conceputa pentru preparate precum pizza, tarte, focaccia, biscuiti, etc.

Cuptorul Franke se remarca prin sistemul de usa rece, sistem prin care usa este compusa dintr-o structura articulata care are 2 randuri de geam cu spatiu intre ele. Astfel usa va ramane intotdeauna rece chiar daca se gateste la temperaturi ridicate, economisind astfel consumul de energie datorita pierderilor de temperatura minimale.