Fotoliu Imperial Mauro Ferretti - Atractia Livingului Tau

Fotoliu Imperial este o creatie Mauro Ferretti, companie ce iese in evidenta datorita creativitatii si inovatiei produselor. Folosind materiale moderne si elaborate, produsele exclusiviste ale acestei companii italiene sunt unice si la moda. 

Fotoliul imperial va scoate cu siguranta de sub anonimat orice incapere datorita designului unic si a imprimeului viu colorat. Combinatia ingenioasa de culori si materiale este potrivita si pentru un living modern, dar si pentru a fi piesa de rezistenta a unui dormitor sau chiar birou. Influentele retro pop art de care se bucura acest produs pot avea un efect pozitiv in decorul casei, aducand energie si buna dispozitie.

Structura fotoliului este realizata din lemn de pin si lemn de arbore de cauciuc, garantat sa suporte pana la maxim 120 kg, iar umplutura din spuma va face orice sezut sa stea confortabil. 

Originalitatea acestui produs, precum si bucuria adusa de combinatia unica de culori sunt cu siguranta cele mai bune motive pentru a avea acest produs in propria casa!