Intrerupatorul din Sticla cu Touch Livolo

Cerintele in materie de amenajari interioare devin din ce in ce mai riguroase si fiecare detaliu, oricat de mic conteaza. Daca va doriti o amenajare moderna, luxoasa, in care sa predomine finisaje precum metalul sau sticla, intrerupatoarele sau prizele din plastic clasice va pot strica imaginea incaperii.

Intrerupatoarele Livolo din sticla cu touch sunt acum disponibile pe piata din Romania la preturi relativ accesibile. Acestea functioneaza pe baza de atingere fiind usor de utilizat si in intuneric datorita unui led indicator ce sta aprins albastru cand acesta este inchis sau rosu cand este deschis, led ce consuma doar 0.1mW.

Structura intrerupatoarelor Livolo este compusa din 5 straturi, panoul din sticla de cristal termorezistenta, impermeabila si ignifuga, panoul de comenzi tactile, chipsetul electronic, rama metalica si panoul din policarbonat ignifug. Produsul detine certificatul ROHS.CE dar si alte certificate straine.

Panourile intrerupatoarelor impreuna cu sticla securizata ofera o duritate superficiala mai mare de 4H. Aceste calitati pastreaza intrerupatorul curat si rezistent la zgarieturi pe termen lung. Piesele galvanizate sunt supuse testarii prin pulverizare cu sare si a rezistentei la temperaturi ridicate. 

In conditii extreme de temperaturi ridicate, scazute sau umiditate ridicata, suprafata produselor Livolo ramane ca noua asemeni functionalitatii acestora. Testele de rezistenta realizate pe produsele Livolo ofera o durata medie de folosire de peste 100.000 de utilizari.

Dimensiunile acestui intrerupator sunt mai reduse decat in cazul celor clasice, 80x80 milimetri fata de peste 100 pentru cele obisnuite. Diversitatea privind culorile in care acesta este disponibil face ca integrarea sa in conceptele cromatice sa fie usor de realizat avand la dispozitie 7 culori, alb, negru, gri, auriu, roz, verde si albastru.