Tablou Decorativ Majestic - Cine nu Iubeste Bufnitele?

Gasirea echilibrului intr-un tablou in materie de coloristica este destul de rara in zilele noastre. In timpul unei sesiuni de research pentru decoratiuni am dat peste taboul Majestic de pe site-ul Elefant.ro

Acest tip de tablou se poate incardra in orice fel de amenajare datorita culorilor sale predominant neutre. Cu toate acestea, la fel ca in desenele animate, accentul personajelor (in cazul nostru bufnitele) este dat de culoarea si dimensiunile ochilor, acestia aducand la viata intreaga pictograma. 

Dupa cum explicam si in articolul legat de amenajarea unei bai matrimoniale, maro-ul este una dintre cele mai versatile culori, fapt ce ii permite sa se strecoare cu usurinta alaturi de alte elemente din amenajare.

Constructia tabloului este facuta din canvas 100% iar cadrul din lemn pe care acesta este montat ii ofera rigiditate, rezistenta si adancime. Dimensiunile de 30x80 centimetri ne permit sa-l putem incadra chiar si pe peretii mai ingusti, pereti care in mod obisnuit sunt mai dificil de accesorizat.