Lenjeria de Pat Ranforce - Vei Dormi cat o Pisica

Daca preferi nuantele de gri in materie de lenjerii inseamna ca esti o persoana la moda si cunosti faptul ca gri-ul este cea mai utilizata culoare in fabricarea lenjeriilor de pat. Neutre si elegante, acestea se incadreaza cu usurinta in decorul unui dormitor iar vizibilitatea petelor sau a urmelor de murdarie este mult mai redusa decat in lenjeriile de culoare neagra, alba sau a altor culori deschise. Gri-ul este nuanta celor care muncesc mult si privesc spre viitor cu optimism si fara regrete. Persoanele care prefera gri-ul sunt practice si apreciaza eleganta. 

Lenjeria de pat Ranforce Liana Grey inspira pe langa confort, un dinamism cu care te va cuceri datorita imprimeului pisicutelor jucause. In completarea caracteristicilor estetice aceasta lenjerie vine si cu un material din bumbac 100% Ranforce, material ce ofera o rezistenta mai mare la uzura si face ca intretinerea sa sa fie o joaca de copil.

Se poate opta pentru varianta de dimensiuni King sau Single, ambele continand cate un cearsaf de pilota, cearsaf de pat, si una sau doua fete de perna. Sistemul de inchidere a pernelor este de tip plic iar pentru cearsaful pilotei avem un sistem de inchidere cu nasturi.

Datorita aspectului dar si al proprietatilor sale aceasta lenjerie are toate caracteristicile pentru a se putea regasi in majoritatea stilurilor de amenajare redecorand un dormitor in doar cateva clipe.