Fototapet Imitatie de Lemn - Litere 3D Rebel Walls

O camera anosta poate prinde vigoare si personalitate printr-un element ce aduce un aer boem, sobru, romantic, vesel sau luxos. Adauga un sentiment de confort in locuinta si revendica-ti contrastul amenajarii prin fototapetul Rebel Walls cu litere ce imita lemnul.

Literele distribuite aleator insa compacte ca intr-un joc de tetris dau senzatia unei imagini 3D datorita efectului de umbra si iesire in relief. Calitatea imprimarii si nivelul detaliilor este la un nivel foarte ridicat, fapt ce duce la sporirea credibilitatii in privinta efectului 3D pe care il urmareste.

Modelul de fototapet woodcut design imita aspectul de suprafata lemnoasa si ofera detalii care par gravate in perete. Utilizarea acestuia pe perete genereaza un impact incredibil asupra incaperii, ofera senzatia de spatiu, adancime si poate transforma orice zona banala intr-una deosebita.

Fototapetul poate fi spalat cu detergenti alimentari si este pretabil chiar si pentru zonele de trafic accentuat. Materialul din care este produs este un amestec de fibre naturale si sintetice netesute care ii permit sa fie lavabil si rezistent la vapori. Rezistenta impotriva razelor UV ii permite acestui fototapet sa nu-si piarda intensitatea culorilor, culori ce sunt obtinute prin printare cu vopsele ecologice.

Posibilitatea de a personaliza si opta pentru dimensiuni custom in functie de spatiul disponibil si preferintele dumneavoastra face ca acest fototapet sa devina una dintre alegerile potrivite pentru amenajarea camerei dumneavoastra. Noi vi-l recomandam cu drag!