Masuta de toaleta Vasagle

Sunteti pasionata de produse de infrumusetare? Atunci va veti bucura nespus de aceasta masuta de toaleta! Toate fardurile, parfumurile si cosmeticele vor avea locurile lor pe aceasta masuta de toaleta cu 5 sertare si organizator detasabil.

Va puteti admira din toate unghiurile in aceasta oglinda curbata ce se imparte in 3 piese. Veti aplica machiajul fara greseala de fiecare data, deci nu veti iesi in oras cu o linie de tus stramba sau cu un fard ce nu este perfect aplicat. 

Picioarele din lemn solid si proiectarea calitativa din panouri din lemn ofera rezistenta superioara. Masuta de toaleta Vasagle se asambleaza extrem de usor, nu veti pierde ore intregi citind manualul cu instructiuni. Masuta este aproape completa cand ajunge la dumneavoastra, trebuie doar sa atasati picioarele si oglinda. 

Faceti un cadou extravagant! Daruiti aceasta masuta de toaleta si veti vedea un zambet pana la urechi, sau pur si simplu rasfatati-va cu aceasta piesa eleganta ce va completa rutina dumneavoastra de infrumusetare. Meritati!