Fotoliul Tapitat Major Velvet - Afunda-te in Confort

Daca stilul amenajarii casei dumneavoastra are tendinte glamorous, este plin de farmec si spune o poveste, atunci cu siguranta fotoliul Major Vlevet face parte din peisaj. Cromatica picioarelor metalice aurii se imbina intr-un mod placut cu tapiteria rezistenta din stofa catifelata de culoare verde oferind zonei in care este folosit un era autentic, diafan si impunator. Noi am folosit acest fotoliu intr-unul dintre proiectele noastre pentru a crea o zona relaxanta de citit impreuna cu masuta Leitmotiv Sliced in dormitorul matrimonial.

Fotoliul are o constructie solida din picioare metalice ce pot utiliza ca finisaj atat metalul auriu cat si cromul, structura sezutului si a spatarului este din placaj si umplutura de spuma. Greutatea proprie semnificativa de 17.1 kilograme genereaza siguranta ca acest fotoliu este bine construit si ofera pe langa aspect si rezistenta. 

Gama de fotolii Major detine o varietate generoasa de culori facandu-le sa se incadreze in orice tip de amenajare. In magazinul Vivre fotoliul se regaseste in culori precum: albastru inchis, gri, negru, rosu sau verde cu picioare cromate in timp ce pe Somproduct il putem regasi in doar doua culori, verde si bleumarin cu finisajul picioarelor auriu.