Pantofarul Lewis - Eleganta din Holul de la Intrare

Dupa o renovare serioasa ati ajuns si la minutioasele holuri de la intrare? Aceste spatii au tendinta de a va bloca initial imaginatia din cauza suprafetelor reduse si formelor uneori atipice. Pentru a va veni in ajutor va propunem pantofarul cu doua usi si doua sertare Lewis.

Acesta are multiple functii practice integrand doua compartimente generoase, distribuite pe cate doua randuri unde va puteti depozita incaltamintea dar si doua sertare special concepute pentru maruntisuri, sertare ce pot fi prevazute contra cost cu sisteme de sina cu amortizor.

Materialul folosit in fabricatie este integral lemn masiv de brad fapt ce ii confera rezistenta si greutate redusa. Datorita designului sau clasic aveti certitudinea ca acest pantofar va fi mereu in tendinte si nu se va demoda.

Varietatea gamei de finisaje include: ceruit, antichizat, multicolor, periat si puteti opta chiar si pentru o vopsea diferita a usilor fata de cadrul exterior. Paleta de culori este extrem de generoasa dat fiind ca vorbim despre un pantofar iar aceasta varietate il promoveaza in topul produselor din gama sa.

Un alt motiv pentru care pantofarul Lewis se va potrivi cu siguranta in amenajarea dumneavoastra este faptul ca se pate executa la comanda pe dimensiunile dorite iar termenul pentru aceasta operatiune este de 6-8 saptamani. Livrarea produsului se face cu transportatori specializati pentru evitarea oricarei neplaceri iar acesta va ajunge la dumneavoastra deja asamblat.