Plinta Decorativa Polimer Rigid S19 - Elegance Decor

Daca ati ajuns in punctul in care finisajele pardoselii sunt gata si cautati o solutie rezistenta si eleganta, noi va recomandam Plinta Decorativa din Polimer Rigid S19 de la Elegance Decor. Fie ca vorbim despre ceramica, pachet, lemn sau alt material, plinta decorativa din colectia Manavi va imbraca perfect imbinarea dintre podea si pereti. 

Aceasta se potriveste perfect intr-o incapere traditionala iar datorita detaliilor o putem incadra in categoria pieselor de amenajare clasice, completand foarte bine celelalte elemente. Suplimentar fata de rolul decorativ, aceasta plinta indeplineste si rolul de mascare a cablurilor si micilor imperfectiuni.

Se recomanda montarea sa cu adezivul de lipire Fixx&Go, un tub fiind suficient pentru fixarea a 7 metri liniari. Pentru imbinari se poate folosi adezivul Profixx, tub ce este suficient pentru aproximativ 35 de operatiuni reusite. 

Finisajul acestor profile, executat conform recomandarilor oferite de catre producator fac ca imbinarile dintre profile pe lungimea lor sa fie perfecta, insesizabila, ca si cand ar fi un intreg. Si nu uitati, asa cum o camasa nu trebuie purtata in pantaloni fara o curea, nici o pardoseala nu trebuie lasata fara plinta.