Sticker 3D Watermelon - Zambetul Aromat al Peretilor

Vom fi intotdeauna pentru solutii rapide si accesibile care aduc efecte benefice intr-un decor. Stickerele 3D sunt printre cele mai intalnite variante care sa acopere aceasta necesitate. Varietatea lor este coplesitoare si este inutil sa incerci sa le vizualizezi pe toate pentru a te decide. Este suficient sa stii ce cauti pentru ca solutiile sunt la tot pasul. Fie ca esti in cautarea unei atmosfere romantice in dormitor, un colt misterios sau zambete, muulte zambete pe fata si culori pe pereti, gama si paleta de culori a acestora este imensa.

Stickerul acrilic 3D Watermelon cu dimensiunea de 36x180 centimetri ofera senzatia serilor de vara atunci cand savuram o felie de pepene rece. Puteti retrai aceasta senzatie ori de cate ori va doriti aplicandu-l in camera de zi sau in dormitor. Daca va doriti sa smulgeti zambete oaspetilor dumneavoastra inca de la intrare prin dulceata decorului, atunci il puteti aplica pe holul de la intrare.

Suprafetele de aplicare recomandate pentru acesta trebuie sa fie pereti vopsiti cu lavabil, mobilier, sticla, faianta, metal sau orice alte suprafete plate, curate si lipsite de grasimi su alte impuritati. Temperatura de pastrare optima a acestuia este intre 20-25 grade Celsius si ferit de razele directe ale soarelui.