Tablou din 2 Piese - Home Leaves

Unu-i alb si altu-i negru, amandoua-s aurii! Printre accesoriile ideale pentru orice incapere evidentiem tablourile. Daca esti in cautarea unei sclipiri estetice pentru amenajarea ta, setul din doua piese Home Leaves iti poate imbraca intr-un mod frumos zone din casa pentru care nu gasesti nici o solutie.

Acestea pot fi asortate cu restul obiectelor sau din contra, pot aduce contrastul necesar pentru inviora intregul concept de design al unei incaperi. Materialele din care este construit sunt MDF si PVC iar finisajele din culori neutre sunt completate intr-un mod aparte de un auriu timid. 

Dimensiunile fiecaruia dintre ele este de 35x50 centimetri, iar daca le alaturam pastrand intre ele o distanta de 2 centimetri vom obtine cotele de gabarit recomandate de producator, 72x50 centimetri. Pentru ca se incadreaza in categoria produselor de mijloc din punct de vedere al dimensiunilor, acest set se poate utiliza cu usurinta in majoritatea spatiilor. Noi l-am folosit intr-un dressing si ne-a completat perfect o zona de perete, deasupra unei mese de toaleta.