ONLINE INTERIOR DESIGN

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

Blog Case 3D

Amenajarea unei Bai in stilul Clasic-Modernist-Industrial

Amenajarea unei Bai in stilul Clasic-Modernist-Industrial

Desi spatiul este generos si ne-ar fi permis incorporarea unei cazi insa beneficiarul a ales sa pastreze aceasta optiune pentru baia matrimoniala. Am construit asadar o cabina de dus walk-in custom made, ridicand un perete in continuarea celui ce incastreaza bazinul de wc.

Design Interior - Bucatarie cu Insula

Design Interior - Bucatarie cu Insula

In amenajarea unei bucatarii patrate, cu spatii generoase si multe ferestre sunt necesare compromisuri functionale in dauna celor estetice. Lumina naturala din abundenta este intotdeauna un aspect pozitiv. Daca vorbim insa de crearea unor spatii de depozitare suspendate, aici intervin sacrificiile.

Baia Matrimoniala - Relaxare Pentru Doi

Baia Matrimoniala - Relaxare Pentru Doi

Baia Matrimoniala este o incapere in care confortul si functionalitatea trebuie sa-si gaseasca echilibrul intre cei doi utilizatori principali ai acesteia. Pentru a rezista in timp, amenajarea unei bai in materie de finisaje trebuie sa utilizeze preponderant culori neutre. Amenajarea unei bai matrimoniale estetice si functionale poate deveni posibila doar in situatia in care spatiul disponibil este unul suficient de generos.

Dormitor Matrimonial Amenajat in Stil Contemporan

Dormitor Matrimonial Amenajat in Stil Contemporan

In aceasta amenajare am intampinat mai multe provocari. Faptul ca dormitorul dispune de 3 usi si nu exista spatiu suficient pentru amplasarea unei comode de televizor au facut ca design-ul abordat sa fie unul simplu cu tendinte minimaliste, bazat pe forme geometrice, stilul contemporan fiind cel mai apropiat acestui tip de amenajare.

Amenajarea Completa a unui Dressing

Amenajarea Completa a unui Dressing

Amenajarea si compartimentarea unui dressing poate avea un nivel de complexitate destul de ridicat. In primul rand trebuie avuta in vedere necesitatea utilitatii pe care o doriti la un proiect de mobilier la comanda pentru dressing room. Decorarea si iluminarea acestuia joaca un rol important in atmosfera pe care vreti sa o obtineti. Nevoia unei mese de toaleta care deserveste o zona da make-up este la oridinea zilei intr-o astfel de amenajare.

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Pentru a crea un living plin de culoare, cu piese de mobilier diferite, dar care se completeaza excelent, ne-am lasat indrumati de stilul eclectic, stil care imbina nebunia de culori si duce toata amenajarea intr-un fel de dezordine organizata. Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le indeplineasca amenajarea unui living putem mentiona; necesitatea zonei de relaxare, loc pentru socializat cu familia si prietenii, spatiu de servit masa, zona de media unde putem urmari un film bun la televizor sau un colt pentru lectura dupa o zi agitata.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG