ONLINE INTERIOR DESIGN

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURATE SI HOTELURI

Blog Case 3D

Amenajarea Completa a unui Dressing

Amenajarea Completa a unui Dressing

Amenajarea si compartimentarea unui dressing poate avea un nivel de complexitate destul de ridicat. In primul rand trebuie avuta in vedere necesitatea utilitatii pe care o doriti la un proiect de mobilier la comanda pentru dressing room. Decorarea si iluminarea acestuia joaca un rol important in atmosfera pe care vreti sa o obtineti. Nevoia unei mese de toaleta care deserveste o zona da make-up este la oridinea zilei intr-o astfel de amenajare.

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Pentru a crea un living plin de culoare, cu piese de mobilier diferite, dar care se completeaza excelent, ne-am lasat indrumati de stilul eclectic, stil care imbina nebunia de culori si duce toata amenajarea intr-un fel de dezordine organizata. Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le indeplineasca amenajarea unui living putem mentiona; necesitatea zonei de relaxare, loc pentru socializat cu familia si prietenii, spatiu de servit masa, zona de media unde putem urmari un film bun la televizor sau un colt pentru lectura dupa o zi agitata.

Cum sa Amenajam Camera Unui Adolescent

Cum sa Amenajam Camera Unui Adolescent

Camera de tineret se poate amenaja lucrand indeaproape cu beneficiarul. Adolescentii pot fi printre cei mai nehotarati si nesiguri clienti cand vine vorba despre un proiect de design asociat camerei lor. Faptul ca un astfel de proiect vine cu reguli punctuale si decizii ii poate intimida. Abordarea acestei categorii de varsta trebuie facuta astfel incat sa stie ca ei detin controlul si ceea ce se va construi acolo este in beneficiul lor.

Amenajarea Eficienta a Unei Bai Mici de Apartament

Amenajarea Eficienta a Unei Bai Mici de Apartament

Spatiile mici, indiferent ca sunt bucatarii, dormitore sau bai reprezinta o provocare atunci cand vine vorba de amenajarea lor. Compartimentarea pieselor de mobilier si a zonelor de utilitate necesita o atentie deosebita si in multe situatii acestea sunt calculate la milimetru astfel incat totul sa se incadreze perfect. Avantajul unor astfel de spatii este acela ca fiind zone compacte, materialele utilizate in ele vor fi mai putine cantitativ, aspect care se va reflecta in costuri si astfel economisind bani.

Amenajare Bucatarie Mica de Apartament

Amenajare Bucatarie Mica de Apartament

Gasiti sfaturi si moduri de abordare in a amenaja o bucatarie mica de apartament. Explicam pas cu pas conceperea si compartimentarea unui proiect de mobila la comanda, constructia scafelor de rigips, alegerea finisajelor pentru pereti, lavabil, tapet. Cum sa alegeti corpurile de iluminat, electrocasnicele, obiectele sanitare, finisajele pentru pardoseala si usile interioare.

Holul de la Intrare - Prima Impresie Conteaza

Holul de la Intrare - Prima Impresie Conteaza

Stiati ca holul este unul dintre cele mai utilizate spatii ale unei locuinte? Este adevarat, ne petrecem putin timp pe hol, insa rolul sau destinat traficului dintre incaperi face ca inevitabil sa ajungem prin acesta de foarte multe ori intr-o zi obisnuita. Holul ne ofera prima sansa pentru a face o buna impresie, atat despre locuinta cat si despre gazda.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG