DESIGN INTERIOR CONSTANTA

AMENAJARI 3D PENTRU SPATII REZIDENTIALE, BIROURI, SPATII COMERICIALE SAU HORECA

Blog Case 3D

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Livingul in Stil Eclectic - Dezordinea Organizata

Pentru a crea un living plin de culoare, cu piese de mobilier diferite, dar care se completeaza excelent, ne-am lasat indrumati de stilul eclectic, stil care imbina nebunia de culori si duce toata amenajarea intr-un fel de dezordine organizata. Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le indeplineasca amenajarea unui living putem mentiona; necesitatea zonei de relaxare, loc pentru socializat cu familia si prietenii, spatiu de servit masa, zona de media unde putem urmari un film bun la televizor sau un colt pentru lectura dupa o zi agitata.

Cum sa Amenajam Camera Unui Adolescent

Cum sa Amenajam Camera Unui Adolescent

Camera de tineret se poate amenaja lucrand indeaproape cu beneficiarul. Adolescentii pot fi printre cei mai nehotarati si nesiguri clienti cand vine vorba despre un proiect de design asociat camerei lor. Faptul ca un astfel de proiect vine cu reguli punctuale si decizii ii poate intimida. Abordarea acestei categorii de varsta trebuie facuta astfel incat sa stie ca ei detin controlul si ceea ce se va construi acolo este in beneficiul lor.

Amenajarea Eficienta a Unei Bai Mici de Apartament

Amenajarea Eficienta a Unei Bai Mici de Apartament

Spatiile mici, indiferent ca sunt bucatarii, dormitore sau bai reprezinta o provocare atunci cand vine vorba de amenajarea lor. Compartimentarea pieselor de mobilier si a zonelor de utilitate necesita o atentie deosebita si in multe situatii acestea sunt calculate la milimetru astfel incat totul sa se incadreze perfect. Avantajul unor astfel de spatii este acela ca fiind zone compacte, materialele utilizate in ele vor fi mai putine cantitativ, aspect care se va reflecta in costuri si astfel economisind bani.

Amenajare Bucatarie Mica de Apartament

Amenajare Bucatarie Mica de Apartament

Gasiti sfaturi si moduri de abordare in a amenaja o bucatarie mica de apartament. Explicam pas cu pas conceperea si compartimentarea unui proiect de mobila la comanda, constructia scafelor de rigips, alegerea finisajelor pentru pereti, lavabil, tapet. Cum sa alegeti corpurile de iluminat, electrocasnicele, obiectele sanitare, finisajele pentru pardoseala si usile interioare.

Holul de la Intrare - Prima Impresie Conteaza

Holul de la Intrare - Prima Impresie Conteaza

Stiati ca holul este unul dintre cele mai utilizate spatii ale unei locuinte? Este adevarat, ne petrecem putin timp pe hol, insa rolul sau destinat traficului dintre incaperi face ca inevitabil sa ajungem prin acesta de foarte multe ori intr-o zi obisnuita. Holul ne ofera prima sansa pentru a face o buna impresie, atat despre locuinta cat si despre gazda.

Idei si Sugestii Pentru Amenajarea Camerei Bebelusului

Idei si Sugestii Pentru Amenajarea Camerei Bebelusului

Camera bebelusului este spatiul sau personal din casa, refugiul si locul sau preferat. Acordarea unei atentii speciale si a unui timp indelungat in amenajarea acesteia este fundamentala. Noi recomandam decorarea peretilor intr-o culoare neutra, eventual puteti decora un perete din camera cu un tapet potrivit etapei respective.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG