DESIGN INTERIOR CONSTANȚA

AMENAJĂRI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE ȘI HOTELURI

Lucrăm și online, oriunde in țară!

Proiecte Case 3D Interior Design

Design Interior - Casa P+1 Arad

Proiect de design interior pentru o Casa P+1 din Arad. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri si casa scarii, living cu zona de luat masa, dormitor fata, dormitor matrimonial, dressing, birou, baie matrimoniala, baie etaj, baie parter si bucatarie.

Design Interior Apartament cu 3 Camere in Constanta

Amenajarea interioara pentru apartamentul cu 3 camere din Constanta a fost realizata prin imbinarea elementelor inspirate din natura precum lemnul si piatra. Nuantele neutre de gri si alb prezente in amenajare au fost contrastate si puse in echilibru prin accentele de culoare precum portocaliu sau verde.

Design Interior - Casa Galati

Proiect de design interior pentru o Casa Parter din Galati. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru hol, living, dormitor oaspeti, dormitor matrimonial, baie, bucatarie, terasa si camera tehnica.

Design Interior - Bucatarie Living si Dormitor - Casa Arad

Proiect de design interior pentru o Casa din Arad. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru living, zona de luat masa, bucatarie si dormitor matrimonial.

Design Interior - Bucatarie si Living - Casa Chiajna

Proiect de design interior pentru o Casa din Chiajna. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru living, zona de luat masa si bucatarie.

Proiect de Design Interior Baie - Casa Simeria

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Etaj din Simeria. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru baie.

PARTENERII PROIECTELOR NOASTRE

GARANȚIE DE SUCCES!

Din reacția clienților știm că facem ce trebuie, așa cum trebuie.

CLIENȚI
100%
MULȚUMIȚI DE SERVICIILE NOASTRE