DESIGN INTERIOR CONSTANȚA

AMENAJĂRI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE ȘI HOTELURI

Lucrăm și online, oriunde in țară!

Proiecte Case 3D Interior Design

Design Interior - Casa Navodari P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri, living, bucatarie, bai, dormitoare si dressing.

Design Exterior - Casa Navodari P+M

Proiect de design exterior pentru o Casa Parter + Mansarda din Navodari Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al fatadei casei este realizat cu profile decorative de la Elegance Decor si NMC Design.

Design Interior - Apartament 2 Camere in Constanta

Proiect de design interior pentru apartament din Constanta compus din 2 camere. Acest proiect va fi compus din proiectare 3D si amenajare pentru living, bucatarie, hol, baie si dormitor.

Design Interior Birou Individual - Casa Constanta

In contextul pandemiei cauzate de coronavirus tot mai multi dintre noi suntem nevoiti sa ne mutam biroul acasa. Aceasta amenajare a fost conceputa pentru a-i deservi unei persoane pasionate de fotografie si electronica.

Design Interior - Casa Cumpana P+M

Proiect de design interior pentru o Casa Parter + Mansarda din Cumpana Judetul Constanta. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru hol, living, si casa scarii.

Design Interior - Apartament 2 Camere in Cluj Napoca

Proiect de design interior pentru apartament din Cluj Napoca compus din 2 camere. Acest apartament cuprinde proiectare 3d si amenajare pentru living, bucatarie, holuri, baie si dormitor.

PARTENERII PROIECTELOR NOASTRE

GARANȚIE DE SUCCES!

Din reacția clienților știm că facem ce trebuie, așa cum trebuie.

CLIENȚI
100%
MULȚUMIȚI DE SERVICIILE NOASTRE