DESIGN INTERIOR CONSTANȚA

AMENAJĂRI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE ȘI HOTELURI

Lucrăm și online, oriunde in țară!

Proiecte Case 3D Interior Design

Design Interior - Apartament 3 Camere Constanta

Proiectul de amenajare interioara al apartamentului se remarca printr-o paleta neutra de culori diafane, dar si prin imbinarea de elemente clasice regasite in piesele de mobilier, profile decorative si corpuri de iluminat. Optimizarea spatiului prin compartimentari bine realizate face ca apartamentul sa puncteze masiv atat la capitolul estetic cat si la cel de functionalitate.

Design Interior - Casa P+1 Tulcea

Proiect de design interior pentru o Casa P+1 din Tulcea. Proiectul de amenajare 3D al casei cuprinde propuneri de design pentru holuri si casa scarii, living cu zona de luat masa, 3 bai, 3 dormitoare, bucatarie open space, camera de jocuri, dressing si spalatorie.

Design Interior - Apartament 2 Camere Constanta

Un proiect de design interior pentru un apartament cu 2 camere din Constanta. Proiectul de amenajare interioara al apartamentului se remarca prin optimizarea spatiului, compartimentari bine realizate, utilitate dar si printr-un aspect estetic placut, totul intr-un buget restrans.

Design Interior Constanta - Apartament 3 Camere

O amenajare moderna pentru un apartament cu 3 camere din Constanta. La solicitarea beneficiarului am utilizat preponderent nuante de gri si negru, incalzite pe alocuri prin pete de culoare si lemn natur.

Design Interior - Garsoniera Constanta

Un proiect de design interior pentru o garsoniera din Constanta. Proiectul de amenajare interioara a garsonierei s-a concentrat pe optimizarea spatiului prin compartimentari bine realizate oferind spatiului atat utilitate, cat si un aspect estetic placut, totul intr-un buget restrans.

Design Interior - Casa Tunari

Casa P+1E+M din comuna Tunari, judetul Ilfov este eficienta energetic, cuprinde panouri solare, sisteme de recuperare caldura, ventilatie si incalzire cu panouri radiante in tavane. Proiectul de amenajare interioara 3D al acestei locuinte este compus din parter si etaj.

PARTENERII PROIECTELOR NOASTRE

GARANȚIE DE SUCCES!

Din reacția clienților știm că facem ce trebuie, așa cum trebuie.

CLIENȚI
100%
MULȚUMIȚI DE SERVICIILE NOASTRE