Canapeaua Martina - Refugiul Finalului de Zi

Rutina noastra zilnica include si momentul in care sosim acasa, scapam iute de bagaje si pantofi, pornim eventual televizorul si ne asezam pe canapea pentru o scurta si bine meritata relaxare dupa o zi grea.

Sunt multe criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o canapea. Trebuie sa fie confortabila, aspect estetic placut, ergonomica si eventual cat mai incapatoare. Aceasta trebuie sa aibe capacitatea de a sustine cat mai multe persoane neafectand insa confortul utilizatorilor.

In era cumparaturilor online si a informatiilor din ce in ce mai stufoase noi am descoperit canapeaua Martina, canapea care indeplineste mare parte din criteriile mentionate anterior. Suprafata mare de odihna, sezut cu arcuri si spuma, plus estetica si moderna datorita picioarelor si a tetierelor de la brate. 

Fiind construita pe o structura din lemn masiv si pal si avand si o lada pentru depozitare, aceasta ofera atat rezistenta la uzura cat si sporirea capacitatii pentru stocare. Canapeaua Martina este o canapea extensibila, recomandata pentru utlizarea zilnica a carei suprafata de odihna este de 205 x 150 centimetri.

Canapeaua se poate monta si demonta cu usurinta datorita bratelor care se indeparteaza rapid iar corpul canapelei se imparte in trei parti facilitand astfel mutatul ei dintr-o camera in alta. Finisajul folosit poate fi ales intre stofa sau plus iar varietatea de culori disponibile o transforma intr-o canapea pe care o puteti incadra in orice tip de amenajare.