Google Nest Mini - Asistentul Personal al Casei Tale

Google Nest Mini - Asistentul Personal al Casei Tale

Cu toate ca gigantul motor de cautare Google este aproape omniprezent, acesta isi doreste raspandirea  inteligentei artificiale in fiecare casa. Pentru a atinge aceasta performanta Google ne ofera serviciile sale prin intermediul asistentilor sai vocali la preturi din ce in ce mai atractive.

Noul Google Nest Mini (versiunea imbunatatita a lui Google Home Mini) este un dispozitiv micut, compact care stie sa indeplineasca o multitudine de operatiuni. Il poti folosi pentru a asculta muzica, seta alarme si remindere si poate raspunde la o multime de intrebari. Completat cu alte dispozitive inteligente precum dispozitivul de redare video Chromecast, becuri inteligente Philips Hue sau alte sisteme inteligente ale celor de la Nest precum termostate, camere, sonerii, sisteme de alarma sau de incendiu si poate chiar indeplini anumite taskuri precum controlarea luminilor, temperaturii ambientale sau afisa pe televizor continut din Youtube, Netflix, HBO GO sau alte aplicati de streaming online.

Poti controla Google Nest Mini fie prin intermediul comenzilor vocale, fie prin atingerea suprafetei sale. Instalarea sa se poate realiza foarte usor, trebuie doar sa conectezi dispozitivul la priza si sa o conectezi la smartphone-ul tau prin intermediul aplicatie Google Home. Dupa aceste operatiuni trebuie doar sa spui „Ok, Google, sau Hey, Google” si sa il pui la treaba.

Accesari: 968
WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG