ONLINE INTERIOR DESIGN

AMENAJARI 3D PENTRU CASE, APARTAMENTE, RESTAURANTE SI HOTELURI

Recomandari Produse

Covorul Play Lego - Fundatia Jocului

Covorul Play Lego - Fundatia Jocului

Cu un design abstract acest covor Play este alegerea ideala pentru spatii decorate modern.Culorile si textura il recomanda pentru orice tip de spatiu,fiind pata de culoare sau accentul care definitiveaza personalitatea casei dumneavoastra. Dimensiunile generoase 120x170 centimetri, compozitia 100% polipropilena si lungimea de 8 milimetri a firelor fac din covorul Play optiunea potrivita pentru camera copilului dumneavoastra.

Tablou din 2 Piese - Home Leaves

Tablou din 2 Piese - Home Leaves

Gata cu peretii plictisitori – Un tablou poate fi accesoriul ideal pentru o incapere al carei aspect necesita imbunatatiri. Schimba-i aspectul comun si daruieste-i acea sclipire atat de necesara. Puteti asorta tablourile cu celelalte elemente de décor din amenajare sau folositi-le pentru a obtine contrastul necesar.

Cuptor Electric Retro - Franke CF 55 M GF Graphite

Cuptor Electric Retro - Franke CF 55 M GF Graphite

Cuptorul electric Franke CF 55 M GF se remarca prin sistemul de usa rece, sistem prin care usa este compusa dintr-o structura articulata care are 2 randuri de geam cu spatiu intre ele. Astfel usa va ramane intotdeauna rece chiar daca se gateste la temperaturi ridicate, economisind astfel consumul de energie datorita pierderilor de temperatura minimale.

Oglinda Vivre - Soarele in Casa Ta

Oglinda Vivre - Soarele in Casa Ta

Un element de decor nelipsit dintr-un spatiu precum baia, dormitorul sau dressingul este oglinda. Functia practica pe care aceasta o indeplineste in ajustarea tinutei sau a activitatilor de infrumusetare poate fi imbunatatita printr-un aspect extravagant ce poate duce o oglinda la rangul unei opere de arta.

Intrerupatorul din Sticla cu Touch Livolo

Intrerupatorul din Sticla cu Touch Livolo

Intrerupatoarele Livolo din sticla cu touch sunt acum disponibile pe piata din Romania la preturi relativ accesibile. Acestea functioneaza pe baza de atingere fiind usor de utilizat si in intuneric datorita unui led indicator ce sta aprins albastru cand acesta este inchis sau rosu cand este deschis, led ce consuma doar 0.1mW.

Robinetul Electric Delimano - Apa Calda Instant

Robinetul Electric Delimano - Apa Calda Instant

Apa de robinet incalzita instant reduce consistent risipa de apa, timp și energie - eliminand pierderea de apa de pe conducta. Robinetul Delimano pentru apa calda instant nu are egal in bucatarie și in niciun alt loc unde apa calda este indispensabila. Robinetul dispune de un stil plin de finete in contururi rotunjite – materialul folosit este plasticul alb cu insertii metalice.

HAI SA NE CUNOASTEM!

Daca v-am convins ca putem avea o colaborare de succes

WhatsApp Messenger SVG
Facebook Messenger SVG